lördag 22 juni 2013

Kapitel 14 - Hund och barn


Jamie har blivit ett småbarn, Brooke och Hal tycker att tiden har gått alldeles för snabbt. Men barnen behöver växa för att bli stora och starka. Nu väntas så mycket att se fram emot.



Både Brooke och Hal har alltid funderat på att adoptera en hund. Nu vart det tre hundar direkt och detta är Lotti. Hon är Lekfull, gillar bada och är jägare. Brooke har ännu en dröm för huset och det är att göra en pool inte enbart för Brooke och hennes familj utan även för hundarnas skull.


Detta är Hachiko, han är ett geni, trogen och en vänlig hund. När Brooke och Hal adopterade dessa hundar så fick dem veta att han hade en tjej. Brooke kände direkt att hon var tvungen att se henne. 


Det här är Tikki hon gillar och bada, hon är äventyrlig och självständig. Och är tjej till Hachiko. 


Hachiko och Lotti leker med varandra. Tikki är den som är mest lugnast av sig just nu. Brooke och Hal kände verkligen att hundarna gjorde sitt och det kunde inte bli bättre.


Med tre hundar och en bebis så kunde vi inte tillåta att hundarna gick in i vårt sovrum där vi hade Jamie som låg och sov större delar av dagarna. Så dem fick vistas enbart i vardagsrum, kök och ett annat rum. Tikki ville oftast gå in och vara nära både Hal och Brooke, hon förstod inte riktigt varför hon inte fick gå in där. 


När Brooke skulle bada hundarna fick dem komma in för en stund. Men det var inte alls länge som de fick vara inne i sovrummet. Alla blev dock nöjda när de hade fått bada.


Brooke hade inte en aning om att hon var åter gravid förrän det var för sent. Dock blev båda två glada över nyheten om att de skulle få ännu en bebis i familjen. Brooke åkte till sjukhuset och skulle träffa Hal där och kunde ta sig igenom förlossningen lika bra och snabbt som med Jamie. 


När Brooke kom till sjukhuset så stod det en hel drös med folk utanför de gjorde egentligen inget speciellt, när Brooke kom blev de hysteriska med tanke på att hon hade värkar som gjorde fruktansvärt ont. 
- Men jisses, lugna ner er. jag är inte döende.


Förlossningen gick bra men det tog längre tid då det var inte bara en bebis utan två, en liten flicka och en pojke. Dem fick namnen Gabby och Gabriel. 

2 kommentarer:

  1. Underbara hundar! :D
    Särskilt Hachiko, om man dessutom har sätt filmen. :)

    WOW, tvillingar!? :O
    Snacka om att familjen har blivit stor. :D

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja dem är sååå söta, jag gillar Tikki =)

      Japp Tvillingar haha..

      Radera

Tänk på detta innan du kommenterar!!

¤ Elaka kommentarer publiceras inte!
¤ Jag svarar alltid tillbaka på min egna blogg, så glöm inte att komma tillbaka och läs svaret!