onsdag 16 oktober 2013

Kapitel 35 - Födelsedagar och sorg


Till familjens stora glädje kom äntligen Hachiko på besök, alla kanske inte var glada över att ha spöken i huset men det gick an. De är så välkomna till huset men alla inser att det snart måste flytta till kyrkogården där dem hör hemma.



Tvillingarna har sin första födelsedag, alla är hemma för att fira deras ettårsdag. Alla är glada men framför allt är Jamie glad över att hans barn får vara tillsammans med sin farmor den lilla tid hon har kvar i livet. Även Brooke är glad över att hon är kvar så hon fick se sina första barnbarn växa upp till småbarn. 


Pontus en liten kille som vet vad han vill. Jamie hoppas på att han blir fotbollsproffs när han blir äldre. 


Esmeralda är även hon en sim som vet vad hon vill och bestämd är hon också. 


Gabriel ringde Brooke och han ville att hon skulle komma till honom och umgås lite, men det var ett kort och otrevligt besök. Medan Gabriel pratade med Brooke kom liemannen på besök för att hämta hem Brooke, hon skulle äntligen få åka till sin man som hon längtat så efter. Men det var inte roligt för Gabriel som fick bevittna sin mors död ännu en gång. 


Hemma hos Jamie försökte han lägga Esmeralda för en eftermiddagslur men det var inte direkt lätt att göra så hon somnade då hon inte alls ville sova. Men Jamie gav inte upp utan stod vid hennes säng tills hon somnade. Man ser på Esmeralda att hon är pappas lilla tjej. 


Jamie kunde inte vara gladare, han älskade sina barn och kunde inte släppa ögonen på dem när han väl var hemma hos dem. Han önskade att han kunde vara hemma hela dagen och bara umgås med dem och bygga upp ett band med dem. 


Medan Jamie försöker att söva Esmeralda som är trött men kämpar emot så försöker Salma sig på att lära Pontus att prata. Inte så lätt som det kan verka ibland, men hon försöker i alla fall. 


Jamie har köpt någon slags maskin som han kan göra leksaker med. Och han gjorde babygym till nästkommande barn, och Jamie hoppas på att nästa barn kommer snart så han kan få testa denna grymma uppfinning. 

3 kommentarer:

  1. Herregud, vad söt Pontus blev som småbarn! En av dom sötaste simsmåbarn jag har sett. :D

    Och Esmeralda är bedårande, det syns verkligen att dom är tvillingar. :D

    Ånej, Brooke... :'(
    Där tog hennes långa liv slut...:(
    Men hon fick åtminstone uppleva sina barnbarns första födelsedag och nu är hon återförenad med Hal igen.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja visst är dem söta :D
      Ja det var Brookes tid.
      Jag tror hon är glad över att hon är tillsammans med Hal igen :D

      Radera
  2. åh vad söta tvillingarna är :-D

    SvaraRadera

Tänk på detta innan du kommenterar!!

¤ Elaka kommentarer publiceras inte!
¤ Jag svarar alltid tillbaka på min egna blogg, så glöm inte att komma tillbaka och läs svaret!